EA3RKR (La Pedrera)

Activitat prevista. EA3RKR/P (Casa Milà, La Pedrera)

Indicatiu: EA3RKR/P
Data: Dissabte 24 de juliol de 2010
La Pedrera, Barcelona (Barcelonès)
Referència: MVB-0300
Organitza: ARMIC (Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya)

L’activitat serà el proper dia 24 de juliol de 2010. Les últimes proves estan previstes per al dia anterior, servint com aperitiu de les diverses activitats que es duran a terme per l’ARMIC al llarg de l’estiu i la resta de l’any 2010, al mateix temps que escalfar els motors per l’esperada Marató de radioaficionats de la Marató de TV3.
Aquest estiu La Pedrera de Caixa Catalunya disposarà d’una sèrie de recursos sensorials en la seva Exposició Permanent, a part dels que ja ve facilitant en les seves exposicions temporals de l’edifici. Recursos sensorials que faciliten la comprensió dels continguts expositius, com per exemple:

• Tauler de situació tàctil dels espais visitables
• Espai tàctil. Mostra de maquetes i elements diversos
• Lents oculars d’augment i precisió per al públic de baixa visió
• Programes de mà amb grans caràcters en tinta i braille
• Visites comentades per a discapacitats sensorials.

Cal destacar la possibilitat d’utilitzar una audioguia descriptiva, un nou sistema portàtil per apropar el contingut de l’Exposició Permanent de La Pedrera a les persones de baixa visió o cegues. La audioguia descriptiva, de moment, estarà disponible en català i en castellà. Amb la mateixa es pot dur a terme una visita guiada pels patis de l’edifici, l’anomenat “Espai Gaudí” – golfes i terrat de l’edifici – i El Pis de La Pedrera, un habitatge decorat per mostrar com era i com vivia una família burgesa en un pis de la Pedrera a principis del segle XX.
Finalment, tampoc s’oblida de les persones sordes o amb baixa audició, per als que facilita la transcripció de l’audioguia general en diferents idiomes.

El recinte compta també amb banys adaptats i ascensors amb capacitat per a cadires de rodes, servei de préstec de cadires i guarda roba.
La Pedrera està situada a:
Carrer Provença, 261-265
08008 Barcelona (Barcelonès)
Més informació aquí: ARMIC

La Pedrera