EA3FHP/M (Activitat de protesta)

Data: Diumenge 31 d’agost de 2014
Indicatiu: EA3FHP/M
Operador: EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Roca d’en Pla, Sant Hilari Sacalm (Selva)
(El municipi on es troba aquest vèrtex és Arbúcies segons la fitxa oficial de l’Institut Cartogràfic de Catalunya. Feu clic aquí per a veure la fitxa. VGGI-093)
Referències: VGGI-093 / DMC-17164
Total 330 QSO
Gràcies a tots per la vostra participació.
(Aquesta activitat s’ha fet com a mesura de protesta contra les constants prohibicions del “Radio Club Henares”. No es pot acceptar que ens prohibeixin les fotografies mostrant una senyera a les nostres activitats, ja que això representa un atac contra la llibertat d’expressió. Per tant, no s’han enviat les fotografies ni el log d’aquesta activitat i no serà validada. Demanem disculpes a tots els que han contactat amb nosaltres i esperem que ho comprengueu.)
Llibertat d'expressió