EB3CNV/P (Vèrtex Geodèsic El Castellar, Balenyà)

Resum i dades de l’activitat.
Data: Diumenge, 26 de juliol de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3HVU – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic El Castellar, Balenyà (Osona)
Referències: VGB-011 / DMC-08017
Total: 360 QSO
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex El Castellar 2015)
EB3CNV i EA3HVU operant des del vèrtex El Castellar, Balenyà (Osona)