EB3CNV/P (Vèrtex Torrellebreta)

 

Resum i dades de l’activitat.
Data: Diumenge, 2 d’agost de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Torrellebreta, Tona (Osona)
Referències: VGB-185 / DMC-08283
(El municipi que consta a la llista de vèrtexs de l’estat espanyol, Tona, no és el correcte. El municipi on està ubicat realment el vèrtex de Torrellebreta és Taradell, segons les dades oficials de l’Institut Cartogràfic de Catalunya. Consulteu la fitxa del senyal geodèsic de Torrellebreta, Taradell)
Total: 450 QSO
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex Torrellebreta 2015)
EB3CNV/P emetent des de Torrellebreta, Taradell (Osona)