EB3CNV/P (Vèrtex Sant Sebastià)

 

Resum i dades de l’activitat.
Data: Diumenge, 23 d’agost de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Sant Sebastià, Vic (Osona)
Referències: VGB-195 / DMC-08298
Total: 446 contactes
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex Sant Sebastià 2015)EB3CNV operant des del vèrtex Sant Sebastià, Vic (Osona)