EB3CNV/P (Vèrtex Puigcebró)

 

Resum i dades de l’activitat.
Data: Dijous, 27 d’agost de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3DE – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Puigcebró, Les Masies de Roda (Osona)
Referències: VGB-088 / DMC-08116
Total: 402 contactes
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El nom del vèrtex que consta a la llista de vèrtexs de l’estat espanyol, “Monjo”, no és el correcte. El nom correcte és Puigcebró, segons les dades oficials de l’Institut  Cartogràfic de Catalunya. (Consulteu la fitxa del senyal geodèsic de Puigcebró, Les Masies de Roda)
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex Puigsabró)EA3DE i EB3CNV emetent des de Puigcebró, Les Masies de Roda (Osona)