EB3CNV/P (Vèrtex El Puig de Calders)

EB3CNV/P (Vèrtex El Puig de Calders).

Resum i dades de l’activitat.
Data: Dissabte, 5 de setembre de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3CH – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic El Puig, Calders (Moianès)
Referències: VGB-027 / DMC-08034
Total: 442 contactes
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada i la samarreta “Ara és l’hora”. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex El Puig 2015)EB3CNV/P emetent des de Calders amb la samarreta “Ara és l’hora”