Ràdio Club 25, vint-i-vuit anys de ràdio musical

Mentre Ràdio Terrassa OM, s’havia consolidat a la comarca, es va anar gestant la idea de fer un canal musical, a l’FM. Totalment musical. Una forma de ràdio encara inèdita al nostre país. Només música i butlletins informatius, exclusivament musicals. I es va fer realitat l’octubre de 1979 amb la posada en marxa de RÀDIO CLUB 25 a FM 95,8 megacicles.
Els que creien que només era una dèria puntual, es varen adonar com, en poc temps, la fórmula de la qualitat, no la de la repetició d’èxits, va quallar en l’audiència de quasi tot Catalunya. Havia nascut la primera emissora, exclusivament musical del país.
Malauradament el dia 11 de juliol de 2007, Ràdio Club 25 posa fi a quasi 28 anys de ràdio musical. (Fotografies i text extret del web de Josep Maria Francino i Arenillas)