EH3TT (Exposició del vaixell Titanic)

 

Amb motiu de l’exposició del vaixell Titanic, el Ràdio Club del Tarragonès, EA3RCY, activarà l’estació especial EH3TT atorgant una targeta QSL. S’emetrà a totes les bandes de radioaficionat els dies 7 i 8 de maig de 2016.
La història del Titanic és una de les més universals que existeixen. La Fundació Titanic ha volgut fer un pas més per a divulgar-la creant la maqueta més gran del món que s’hagi construït mai. Segons el seu president, Jesús Ferreiro, “veure-la és com una classe magistral de tot el que comportava”. El vaixell, de 12 metres d’eslora, és una reproducció a escala 1/30 amb tot luxe de detalls. Està obert per un lateral, de manera que s’hi puguin veure les cabines, la bodega, els salons i fins i tot els plats posats a la taula. L’ús d’audioguia és obligatori, ja que és l’element que permetrà conèixer a fons la història. (EA3DTB, Josep Maria Aleu i Viñas)

Titànic