EA3RKR/P (Parlament de Catalunya)

 

Gràcies per participar en la nostra activitat d’ahir a la “Tamborinada 2016”, i al mateix temps activar la referència del Parlament de Catalunya. No es van fer molts contactes. El matí hi havia el concurs Sprint VGE i vam sortir cap al migdia. Fins als voltants de les sis de la tarda la propagació no era gaire bona. Les activitats per a la mainada i els generadors de corrent causaven un fort soroll i la recepció era quasi nul·la, però vam passar un dia molt bonic. Vam comptar amb la visita de diversos consellers de la Generalitat de Catalunya i també de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. | (EA3HP, Daniel Horta, ARMIC, Associació de Radioaficionats Minusvàlids i Invidents de Catalunya)

 Data   Diumenge, 5 de juny de 2016
 Indicatiu   EA3RKR/P
 Operadors   EA3HP | EB3EPP i altres radioaficionats.
 Lloc   Parlament de Catalunya, Barcelona (Barcelonès)
 Referències   MVB-0315 | DMC-08019
 Contactes
 
EA3HP Parlament de Catalunya (1)

Membres de l’ARMIC amb la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.