Neix Ràdio Ciutat de Vic

 

Coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic estrenarà les seves emissions Ràdio Ciutat de Vic, la primera emissora a Osona de contingut generalista que emetrà tota la seva programació íntegrament per internet.

La nova emissora forma part d’un projecte més ambiciós que vol consolidar a curt termini un grup d’emissores dels països catalans que emet genuïnament des de la xarxa i s’afegeix a les pioneres Ràdio Ciutat de Tarragona i Ràdio Ciutat de Reus que ja emeten des de fa dos anys. Es tracta d’una aposta decidida per la producció radiofònica en l’entorn digital en un moment en que l’apagada analògica de la ràdio s’albira també propera.

Ràdio Ciutat de Vic encetarà les seves emissions el proper divendres dia 16 amb un espai especial dedicat al Mercat de Música que s’emetrà en directe via streaming,de les 21 a les 24 hores, des d’una carpa situada al Carrer Verdaguer i que comptarà amb el suport del diari digital de la comarca, Osona.com. Passada l’emissió el contingut es podrà escoltar en podcast. L’endemà, dissabte, Ràdio Ciutat de Vic emetrà un segon espai en el mateix horari i a partir del dia 18 ho farà en proves fins l’1 de desembre, data en que iniciarà les seves emissions regulars.

Ràdio Ciutat de Vic es podrà escoltar des d’aquest proper divendres en l’espai web rcvic.cat i en l’app de l’emissora disponible tant amb Android com amb Apple

rcvic