L’Equip Porró activarà el Pi de les Tres Branques

 

Activitat prevista. Us hi esperem a tots!

 Data   Dissabte, 15 d’octubre de 2016
 Indicatiu   Per determinar
 Operadors   Diversos operadors, col·laboradors i associacions
 Lloc   Pi de les Tres Branques, Castellar del Riu (Berguedà)
 Referència   DMC-08050
 
 

El Pi de les Tres Branques és un dels símbols més emblemàtics del catalanisme, ja que és un símbol de la unitat del Països Catalans, Catalunya, País Valencià i les Illes Balears. El 1987 el Pi de les Tres Branques va ser declarat arbre monumental per la Generalitat de Catalunya juntament amb el Pi Jove. L’aplec que es celebra cada any el tercer diumenge de juliol configura una gran festa tradicional al pla de Campllong.

pi-de-les-tres-branques-ea3aid

Fotografia: EA3AID | Muntatge: EA3HSL