Digital Hits FM, la ràdio que més creix!

portada-digitalhits-fm

digital-hits-fm-osona

Música, informació, proximitat i entreteniment. Els artistes pop-rock amb més èxit de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors. Benvinguts a Digital Hits FM!

Digital Hits FM és la nova cadena de ràdio impulsada per joves empresaris del sector audiovisual català, amb el suport de mitjans de comunicació consolidats a Catalunya. Un projecte comunicatiu amb capital 100% català.

Amb una cobertura creixent i constant a tot el territori, Digital Hits FM és la ràdio destinada a totes les persones +25 i amb una programació basada en tres eixos: música, informació de proximitat i entreteniment. Des dels estudis situats a les demarcacions de Girona i Barcelona, emet 24 hores del dia en català i de forma multiplataforma: FM, TDT Ràdio, internet i aplicacions mòbils. Digital Hits FM opera a un total de 6 freqüències FM i 4 de TDT que li permeten un abast d’audiència potencial de més de 6 milions de persones.

El 2016 ha començat amb la inauguració dels 2 nous estudis / centres de producció i aquest fet, ha permès un llançament de la nova programació amb la incorporació de nous programes, nous locutors, més butlletins informatius locals i nacionals, més desconnexions locals i una millor presència al territori amb esdeveniments. Pots consultar aquí la programació i els locutors!

Digital Hits FM és plataforma audiovisual: Digital Hits FM, impulsada amb el suport de canals de televisió consolidats al país, participa amb la producció de continguts audiovisuals. Alguns d’aquests programes, aprofiten les sinergies entre el format televisiu i radiofònic i són emesos de forma simultània per aquests dos mitjans. Un exemple és el programa “Digital Hits TV”, el magazín musical de Catalunya, amb més de 6 anys en antena.

Caràcter català i europeu: Exclusivitat de continguts. A més de la programació pròpia, Digital Hits FM disposa d’acords amb les principals agències de continguts musicals europeus, per tal d’emetre en exclusiva a Catalunya, els programes dels DJs de referència internacional com: Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Carl Cox i dels segells Spinnin Records i Ultra Music.

Digital Hits FM, nascuda el 2013 és una emissora impulsada pel grup Mola Media, Digital Hits Audiovisual i Lauren Films.

mapa-cobertura-fm-png

By ea3fhp Posted in Ràdio