Ràdio Austràlia en ona curta, tanca

 

Article publicat per Antonio Madrid al seu bloc “El Radioescucha DX”

El 31 de gener de 2017 va ser un dia trist per als que escoltem l’Ona Curta. Com a homenatge, publico la primera targeta QSL que vaig rebre de Ràdio Austràlia. D’aquesta forma diem adéu a aquesta gran emissora que ens va fer passar grans moments davant del receptor.

Vaig rebre la targeta QSL de Ràdio Austràlia que transmetia a 9.570 KHz. des del seu transmissor de Carnarvon amb 100 KW. Era un diumenge al matí quan vaig poder sentir el seu programa en anglès a les 09:00 UTC, amb el seu senyal inconfusible i el so de les “Kookaburras”, les aus que vaig poder conèixer a la fotografia de la QSL. Després d’enviar el corresponent informe de recepció, la seva targeta QSL només va trigar 23 dies a arribar. Només una targeta postal, sense sobre. Fins a sempre Ràdio Austràlia!

radio-australia

Targeta QSL de Ràdio Austràlia de l’any 1983 (Antonio Madrid)

By ea3fhp Posted in Ràdio