El 3d8 impulsa un projecte radiofònic al costat de Digital Hits FM

 

El 3 de Vuit augmenta la seva oferta informativa al Penedès amb l’impuls d’un projecte radiofònic a través de la freqüència 100.9 de l’FM. Després de 9 anys d’emissions continuades en aquesta freqüència per part d’El 3 de Vuit i sota el paraigua d’altres marques, ara s’incorpora la programació de Digital Hits FM i aviat sumarà més continguts locals produïts pel 3d8, des de Vilafranca.

Digital Hits FM és una cadena de capital 100% català i impulsada el 2013 per joves empresaris del sector audiovisual de Catalunya. Està previst que al llarg de les setmanes vinents es vagin incorporant continguts locals com ara butlletins informatius locals i magazins de proximitat. Aquests espais es complementaran amb la resta de programes diaris de Digital Hits FM, entre els quals destaca el matinal Aixecant el país, la radiofórmula musical, els butlletins informatius i el programa de promoció de la música en català Fórmula.CAT. Tant per a El 3 de Vuit com per a Digital Hits FM l’objectiu és reforçar l’oferta del 100.9 FM, amb una programació destinada a un públic de jove i mitjana edat amb tres eixos principals: la música, la informació local i l’entreteniment.

Per fer possible tots aquests continguts, El 3 de Vuit disposa ja d’uns estudis ubicats a la seu de Vilafranca del Penedès, des d’on s’elaborarà tota la programació local coordinada amb la redacció del mateix setmanari. Amb aquest pas, la capçalera fundada el 1982 consolida la seva oferta multiplataforma: l’edició en paper del setmanari d’informació comarcal del Penedès, el diari digital el3devuit.cat i ara també, els continguts d’El 3 de vuit Ràdio a Digital Hits FM. Segons els responsables d’El 3 de Vuit,  aquest acord suposa un pas endavant per posicionar l’emissora dins els mitjans de comunicació locals i respon a la voluntat d’evolucionar després de 35 anys d’experiència en el camp de la premsa escrita.

Pel que fa a Digital Hits FM, la incorporació del 100.9 FM, les emissores de la cadena ja abracen el 70% del territori català a través de 6 freqüències en FM i 4 canals de TDT Ràdio. Es tracta, doncs, d’un nou punt d’inflexió per a un projecte de ràdio iniciat l’11 de setembre de 2013, fruit de la iniciativa de joves empresaris del sector audiovisual català, i les sinergies assolides amb altres mitjans de comunicació ja consolidats a Catalunya. Segons els responsables de la cadena, l’acord amb El 3 de Vuit reforça la voluntat de continuar posicionant Digital Hits FM com un projecte comunicatiu de país, en clau nacional i consolidat territorialment a les quatre demarcacions catalanes.

By ea3fhp Posted in Ràdio