Un País Sota Mínims, nou programa de ràdio

 

Comença el projecte: “Un País Sota Mínims” el dia 20 de juny de 2017.

Què és Un País Sota Mínims? Un País Sota Mínims és un programa de ràdio que desglossa l’experiència de dos catalans al viatjar pel seu país, Catalunya. Us ho explicarem a través del web i un cop per setmana a diferents emissores de ràdio d’FM de Catalunya.

Emissió setmanal. Durada: 2 hores i les 24 hores al web.
Qui som? Som l’Àlex, en Francesc i en Roc (el gos).

Ens agrada caminar, viatjar i sobretot, el nostre país: Catalunya. Aquest estiu ens passarem dos mesos i mig gaudint de tots els indrets de Catalunya i explicant-ho per la ràdio. Pararem als pobles i viles del nostre país i us explicarem les grandeses dels llocs amb els seus veïns. Fent dit, amb bus, a peu… Ja veurem on anirem a espetegar! Programa de ràdio d’actualitat amb tot el bo i millor dels pobles per on passem. Col·laboradors, associacions, música en directe, entrevistes. Participació dels oients a través de WhatsApp (missatge de veu o escrit) al núm. 684 004 895

By ea3fhp Posted in Ràdio