Canal 20-Ràdio Olèrdola celebra el seu 25è aniversari

Canal 20-Ràdio Olèrdola farà 25 anys el pròxim divendres 14 de setembre. Coincidint amb aquesta efemèride, el cantautor penedesenc Cesk Freixas i el grup Blaumut oferiran un concert gratuït, a la finca municipal de la Muntanyeta, a prop del poble de Moja, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Olèrdola.

L’emissora va néixer amb la intenció de promocionar el municipi. Un grup de professionals dirigits per Carles Esteve van fer realitat el projecte l’any 1993 per convertir Canal 20-Ràdio Olèrdola en la ràdio musical del Penedès.

Uns anys més tard, la ràdio va ampliar la seva graella i hi va incorporar informatius, que s’han convertit en imprescindibles per conèixer el dia a dia d’Olèrdola. Des de ‘Penedès Actualitat‘ fins a ‘Olèrdola Actualitat‘, tots els programes prioritzen les notícies del municipi.

Canal 20-Ràdio Olèrdola forma part de La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies al seu suport es poden coproduir espais com els programes Canal Esportiu, Balcó de les Entitats i l’informatiu del cap de setmana.

By ea3fhp Posted in Ràdio