Digital Hits Audiovisual compleix 10 anys

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Avui, Digital Hits Audiovisual celebra el seu 10è aniversari. Aquest grup gestiona i impulsa projectes de ràdio, televisió i comunicació digital a Catalunya.

Un d’ells és Digital Hits FM, una emissora de ràdio privada que emet una radiofórmula musical basada en els grans èxits de la música pop, rock i dance de la dècada dels anys 90 i dels 2000. Va iniciar les seves emissions l’11 de setembre de 2013. L’emissora pertany a Digital Hits Audiovisual i el Grup Mola Media.

A Osona i el Moianès es pot sintonitzar al 95.7 FM i a la resta de Catalunya en aquestes freqüències: Metropolitana 89.5 FM | Pirineu Girona 93.5 FM | Pallars Lleida 95.8 FM | Ebre Tarragona 106.0 FM | Penedès Garraf 100.9 FM.

By ea3fhp Posted in Ràdio