Ramon Bellafont, director de Ràdio Vic, entrevista a Carles Bach i Valentí Vilaró

En aquesta gravació del 12 de setembre de 1983 podem sentir el programa “El Pols Informatiu” de Ràdio Vic EAM-26 on Ramon Bellafont, director i propietari de l’emissora, entrevista als radioaficionats Carles Bach, EA3DWI i Valentí Vilaró, EA3DYI parlant de temes tècnics relacionats amb els amplificadors causants de les interferències a la televisió a causa de la posta en funcionament de TV3 el 10 de setembre de 1983.

Al final de la cinta podem sentir Glòria Moreno locutora de Ràdio Vic des de l’any 1971 anunciant l’emissora: “Fins aquí ha estat El Pols Informatiu d’avui dilluns 12 de setembre. Són tres quarts de dues. Des del cor de la Plana i emetent amb estereofonia, Ràdio Vic EAM-26 a la banda dels 90,3 megacicles.”

gravacions-3