Un radioaficionat del Regne Unit publica una piulada amb la targeta QSL d’EA3FHP

G4XLO (Kev) ha enviat una piulada amb diverses targetes postals (QSL) que ha rebut, entre les quals, hi ha la targeta d’EA3FHP, l’únic radioaficionat de Catalunya que confirma els seus comunicats amb Catalunya com a país del diploma DXCC.

El diploma DXCC és gestionat per l’American Relay League (ARRL) l’associació de radioaficionats dels Estats Units que es nega a incloure Catalunya a la llista del citat diploma, malgrat que altres territoris que no són estats independents com Escòcia (United Kingdom), Anglaterra (United Kingdom), Wales (United Kingdom), Man (United Kingdom), Illes Balears (Spain), Illes Canàries (Spain) sí que estan inclosos a la llista.

Per aquest motiu s’ha obert una campanya de recollida de signatures a change.org per sol·licitar l’ARRL el reconeixement de Catalunya com a entitat/país del DXCC. Al dia d’avui ja s’han recollit 1.900 signatures. Convidem tots els radioaficionats de Catalunya (4.683 en total) a signar la petició.