Iscle 359 FM incorpora a la graella de programació Hot Dance 80

A partir d’aquest mes de febrer el programa Hot Dance 80, produït i dirigit per Josep Maria Jurado, s’emetrà per Iscle 350 FM, la ràdio lliure de Sant Iscle de Vallalta que es pot escoltar als 92,8 MHz FM/Estèreo/RDS a Sant Iscle de Vallalta i per Internet.

La Traca amb DJ Kaz7ho, és un dels altres programes osonencs (Ràdio Manlleu) que també emet aquesta ràdio del Maresme, Iscle 359 FM.

Josep M. Jurado, porta més trenta anys fent ràdio a Osona i el Ripollès. L’any 1983 comença a l’emissora independent Antena Musical i també a Ràdio Vic EAM-26. Posteriorment realitza programes a Ràdio Manlleu, és director de Ràdio 15 de Sant Bartomeu del Grau i realitza programes els caps de setmana a Ràdio Ripoll. El 2000 crea l’emissora en línia “La Millor Ràdio” que emetia les peticions de la sala de xat #mes_de_40-c. El 2001 produeix dos programes a Ràdio Roda, “Dos X Un” i “Aeroport Internacional”.

L’any 2008, vint-i-cinc anys després, torna a Ràdio Vic (l’emissora històrica de Vic amb més de setanta anys d’antiguitat) on actualment dirigeix i presenta Hot Dance 80, un programa de música de ball dels anys vuitanta. 

Hot Dance 80 amb Josep Maria Jurado
Hot Dance 80 amb Josep Maria Jurado
La Traca amb DJ Kaz7ho
La Traca amb DJ Kaz7ho