Cada dissabte de l’any “Bon dia DIGITAL”

Bon dia DIGITAL. Avui, mode MFSK11.

El Russian Digital Radio Club (RDRC) convida a tots els aficionats als modes digitals cada dissabte de l’any a trobar-se i passar amb nosaltres un Good DIGITAL morning. L’horari de l’activitat comença a les 03:00 UTC i s’acaba a les 11:00 UTC. Recomanem utilitzar les bandes d’HF de 10 a 80 metres, depenent de la propagació que hi hagi. Good DIGITAL morning no és un concurs, no cal intercanviar números de concurs ni configurar el programa.

El calendari d’aquesta activitat especifica els diversos modes digitals que s’hauran de treballar cada dissabte, JT65, OLIVIA, MFSK, T10, HELL, JT9 entre molts d’altres. Recomanem fer QSOs breus amb l’intercanvi d’informació mínim següent: RSQ, nom i locator.

Cada dissabte al matí no hi ha res millor que participar en el Good DIGITAL morning.