Ràdio Taradell celebra el 40è aniversari

El pròxim 22 d’abril, Ràdio Taradell celebrarà el 40è aniversari. L’emissora organitza un dinar obert a tots els col·laboradors que han format part de la història de la ràdio. Es farà al Centre Cultural Costa i Font a partir de les 2 del migdia. Després del dinar hi haurà sorpreses i actuacions musicals amb els grups locals The Fat Fingers i Pubers. El vespre es farà un concert al pavelló, obert a tothom, a càrrec de l’Orquestra Di-versiones.

MATERIAL ANTIC

A més, coincidint amb aquest aniversari, també es fa una crida a tothom que tingui material antic relacionat amb Ràdio Taradell (àudios, programes, fotos, cartells…). Es pot portar físicament a la Biblioteca o enviar-lo a radio@taradell.cat per tal d’ampliar l’arxiu de l’emissora i fer-lo públic.

ANIVERSARI

Ràdio Taradell es va inaugurar el 23 d’abril de 1983 i va ser la primera emissora municipal d’Osona. Emetia des de la Torre del Tint i cobria gran part de la comarca d’Osona. La primera freqüència va ser la de 102,3 MHz, després va passar per diverses freqüències, 102,6, 107,7, 106,7 i finalment va retornar definitivament a 107,7 MHz de l’FM.

Vegeu també:

Ràdio Taradell, 40 anys (1983-2023)