EA3TO prohibeix la senyera estelada

.
.
El grup de WhatsApp anomenat “AVISOS ACTIVACIONES” gestionat per EA3TO (Alfons) ha expulsat del grup de forma fulminant i sense previ avís a EA3FHP pel fet de tenir per icona la senyera estelada. Cal dir que en aquest grup sempre hi ha atacs contra la llengua catalana amb expressions com aquestes:

“Hablad en castellano que es la lengua del imperio, ¡coño!” 
“¿Quién es ese que habla raro?”
“A ver si habláis en castellano. Si queréis hablar en catalán, hacerlo en privado”

Un cop més es demostra la falta respecte i de tolerància per part d’alguns radioaficionats, en aquest cas, radioaficionats catalans que també practiquen la censura i no saben què és la democràcia, el respecte i la tolerància. Són paraules que no saben què signifiquen.

(Aquesta és la fotografia prohibida per EA3TO en el grup de WhatsApp que ell gestiona)
Senyera EA3TO