El Ràdio Club Henares no diu la veritat

 

El Ràdio Club Henares publica a la seva pàgina web tres activitats no validades. Com podeu comprovar, no diu la veritat. Ho demostrem amb proves.
.
VGGI-093
Això no és cert. Es va enviar tota la documentació necessària, el log en format ADIF i les fotografies corresponents, complint les bases i dintre del termini establert, però van ser rebutjades pel Ràdio Club Henares, reclamant-nos noves fotografies sense la presència d’una senyera. Naturalment no vam fer cas d’aquesta injusta reclamació i, com a mesura de protesta, no vam enviar més fotografies, ja que les primeres són totalment legals i correctes. La presència d’una senyera no és motiu per a afirmar que s’incompleixen les bases.
.
.
VGB-011
Això no és cert. Es va enviar tota la documentació necessària, el log en format ADIF i les fotografies corresponents, complint les bases i dintre del termini establert. La documentació va ser rebutjada pel Ràdio Club Henares, reclamant-nos noves fotografies sense la presència d’una senyera. Naturalment no vam fer cas d’aquesta injusta reclamació i, com a mesura de protesta, no vam enviar més fotografies, ja que les primeres són totalment legals i correctes. La presència d’una senyera no és motiu per a afirmar que s’incompleixen les bases.
15/06/2014 – Log EA3FHP/M – (VGB-011 – Concurs Sprint VGE 2014)
VGB-011
.
.
VGB-061
Això no és cert. Es va enviar tota la documentació necessària, el log en format ADIF i les fotografies corresponents, complint les bases i dintre del termini establert. La distància del vèrtex no és superior a 200 metres. (Comprovat i confirmat amb tres GPS de diferents marques i models.)
EA3FHP-M (Sant Cugat de Gavadons)