Radioaficionats ignorants

 

Article publicat al facebook per AMIRED
.
Atac dels “radioaficionats d’elit”, “els senyors de la ràdio” a la Conferència *CATALANA*. Són l’elit de l’HF. Aquí teniu una mostra de la seva bona ràdio, la freqüència de 144.710 és seva, estan treballant en “Wide”, i rebentant 50Khz. per a la seva comoditat, 144.700 i 144.725. Són radioaficionats de Vilanova i la Geltrú, Cubelles i Segur de Calafell. Aquest senyor que deixa anar els improperis i amenaces, ens agradaria conèixe’l, li enviaríem un pollastre, però viu, perquè s’entretingui. Això sí, covard i amagat, en cap moment passa l’indicatiu, i el que és més vergonyós, són gent de casa nostra. Ah!, i tots els indicatius que comencen per H no són pirates, són vailets amb moltes ganes de fer ràdio, i si no apareixen al QRZ amb 25.000 contactes és perquè no ho volen o no els dóna la gana. Tampoc són “veintisieteros”, són radioaficionats, millors persones que el senyor dels improperis, i que per educació i respecte no van dir cap paraula, a més dels quatres covards que els envoltaven. Tot plegat, un espectacle vergonyós. – AMIRED
.
També podem afegir-hi que, la ignorància, la mala educació i la incultura fa dir moltes bajanades. Oi que si, senyor EA3AMS ?
En fi, demà farem un mega QSO a la confèrència catalana i aquests radioaficionats també hi estan convidats amb tot el respecte del món, encara que ells no ens hagin respectat gens. Bona diada de Sant Jordi!
Sant Jordi 2015 (2)