EB3CNV/P (Vèrtex Geodèsic de la Ruixeda)

Resum i dades de l’activitat.
Data: Dissabte, 9 de maig de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic La Ruixeda, Oristà (Osona)
Referències: VGB-114 / DMC-08151
Total: 401 QSO
Gràcies a tots per la vostra participació.
(Descàrrega del log d’aquesta activitat fent clic aquí o al menú “Logs”)
(Els organitzadors del diploma vèrtexs geodèsics, el “Radio Club Henares”, han prohibit sense tenir-hi cap dret, les fotografies d’aquesta activitat i s’han negat a publicar-les al seu web pel fet de que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV-P (Vèrtex la Ruixeda)