“RADIOCAT”, nova conferència en català

“RADIOCAT”, nova conferència en català.

Des d’avui, i en període de proves, està en funcionament la nova conferència en llengua catalana de l’Echolink anomenada *RADIOCAT*
Per cercar la nova conferència des de les aplicacions heu d’anar al menú:
  • Node Types
  • Conferences

Després, heu de cercar el nom de la conferència *RADIOCAT* (estan ordenades per ordre alfabètic de la A a la Z) i prémer el piu “Connect” per a connectar-se. També la podeu posar a la llista de preferits prement la tecla “Add to favorites”.

D’altra banda, si voleu estar informats sobre la conferència i sobre els radioaficionats en general, podeu sol·licitar l’alta al grup de Telegram “Conferència *RADIOCAT* enviant el vostre número de telèfon mòbil a EB3DVA o EB3TC per correu electrònic o bé a la mateixa conferència. · eb3dva@gmail.com · ea3dgi@gmail.com

(Per motius de configuració i manteniment, és possible que durant els primers dies es produeixin talls de connexió a la conferència)

La conferència és oberta a tothom sense excepcions. Benvinguts a tots!

RADIOCAT