EA3HP/P (Vèrtex Goteres)

 

Resum i dades de l’activitat.
Data: Divendres, 5 de juny de 2015 (Tarda)
Indicatiu: EA3HP/P
Operadors: EA3HP – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Goteres, Sant Hilari Sacalm (Selva)
(Vèrtex d’accés extremadament difícil i complicat)
Referències: VGGI-094 / DMC-17164
Total: 333 QSO
Gràcies a tots per la vostra participació.
(Els organitzadors del diploma vèrtexs geodèsics, el “Radio Club Henares”, han prohibit sense tenir-hi cap dret, les fotografies d’aquesta activitat i s’han negat a publicar-les al seu web pel fet de que hi apareix una senyera estelada. El “Radio Club Henares” ens ha obligat a publicar noves fotografies sense la senyera. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EA3HP-P (Vèrtex Goteres)(EA3HP, Daniel, operant des del Vértex de Goteres, Sant Hilari Sacalm, Selva)