EB3CNV/P (Vèrtex Fontfreda)

 

Resum i dades de l’activitat.
Data: Diumenge, 9 d’agost de 2015
Indicatiu: EB3CNV/P
Operadors: EB3CNV – EA3FHP
Vèrtex Geodèsic Fontfreda, Sant Bartomeu del Grau (Osona)
Referències: VGB-143 / DMC-08199
Total: 504 contactes
Gràcies a tots per la vostra participació.
(El Ràdio Club Henares, organitzador del diploma vèrtexs geodèsics DVGE, ha prohibit sense tenir-hi cap dret les fotografies d’aquesta activitat i s’ha negat a publicar-les al seu web pel fet que hi apareix una senyera estelada. Condemnem la conducta antidemocràtica de la junta directiva d’aquesta associació, ja que és un fet totalment inadmissible en una democràcia i atempta contra la llibertat d’expressió i de les persones.)
EB3CNV (Vèrtex Fontfreda 2015)EB3CNV/P emetent des del vèrtex de Fontfreda, Sant Bartomeu del Grau (Osona)