EG3CAT (Diada Nacional de Catalunya)

 

Indicatiu especial: EG3CAT
Diada Nacional de Catalunya
De l’1 al 13 de setembre de 2015 estarà a l’aire l’indicatiu especial EG3CAT amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Bandes d’HF, VHF i UHF en fonia i sistemes digitals, principalment RTTY, BPSK63 i BPSK125. També serà present a les conferències del sistema Echolink “RADIOCAT” i “CATALANA” l’onze de setembre a la tarda des de la Meridiana.
.
Assemblea Nacional Catalana:
L’Onze de Setembre encarem la mobilització més important de la nostra història: la Via Lliure a la República Catalana. Omplirem la Meridiana formant un immens mosaic blanc que dotarem de color, símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença.
Entre tots, convertirem la Via Lliure en l’onada d’il·lusió que ens portarà a una majoria independentista el 27S. I, per fer-ho possible, cal que sigui la més multitudinària de la nostra història. Començarem, junts, un país nou. Perquè entre tots estem construint el país que volem.
Ara és l’hora! L’11S omplim la Meridiana, el 27S guanyem la República Catalana!
EG3CAT_(2015)Foto muntatge: Jan Bon