El Ràdio Club Henares “autoritza” les senyeres estelades

 

El Ràdio Club Henares, una associació de radioaficionats de San Fernando de Henares, ha prohibit reiteradament i obsessivament la publicació al seu web de fotografies i vídeos de les nostres activitats que incloguin senyeres estelades.

Però aquí tenim la gran anècdota, aquesta associació ha fet una activitat amb l’indicatiu EA4RCH/3 (el titular és el Ràdio Club Henares) on inclou fotografies i una targeta QSL amb la senyera estelada.

Per tant, volem “felicitar” al Ràdio Club Henares per haver-se adonat que la llibertat d’expressió i d’opinió i el respecte a totes les idees està per damunt de tot, i per haver “autoritzat” la publicació de les senyeres estelades al seu web.
A partir d’avui ja podrem fer activitats mostrant senyeres estelades. Moltes gràcies.
EA4RCH (VGT-121)
VGT-121

En el moment de publicar aquesta entrada, aquesta foto és al web del Ràdio Club Henares