Goufone supera els 4.500 usuaris

 

La companyia d’Internet i telefonia Goufone ja ha superat els 4.500 usuaris, convertint-se en la primera empresa local d’aquestes característiques en aconseguir-ho. La companyia, resultat de la fusió de GurbTec i Gaufix-Osofon el 2015, ja opera a les comarques d’Osona, el Ripollès, la Garrotxa, el Vallès Oriental i el Maresme, i preveu aterrar a altres comarques els mesos vinents.
.
Goufone treballa amb la Fundació Guifi.net, que ofereix la possibilitat d’establir connexions per fer arribar Internet i fibra òptica en llocs on no ho fan les grans companyies, com poblets, masies i cases aïllades. Paral·lelament, també dóna un servei personalitzat i pròxim, poc habitual en les grans empreses de telecomunicacions.
.
A banda d’Internet, Goufone també ofereix serveis de telefonia mòbil i fixa. La companyia té la botiga situada al Carrer Ató Bisbe de Vic, 4, el carrer de davant del cementiri.
Goufone