Falta de rigor i dades errònies

Falta de rigor i dades errònies

Hem observat que a la llista de senyals geodèsics (i també les ermites, castells, etc.) de l’associació organitzadora d’aquest diploma, hi ha molta falta de rigor i dades errònies. Moltes vegades el municipi on està ubicat el senyal no és el correcte i els topònims no són els oficials en català, estan escrits amb faltes d’ortografia i espanyolitzats. Els activadors tampoc no tenen cura de comunicar-ho a l’associació esmentada per demanar que ho corregeixin i quasi sempre donen la referència del municipi errònia i no respecten els topònims oficials en català que, recordem, no tenen traducció a cap altra llengua.

En el cas d’avui hem d’informar que el senyal geodèsic Roca d’en Pla es troba al municipi d’Arbúcies (DMC-17009) i no a Sant Hilari Sacalm com s’ha anunciat erròniament.

Consulteu la fitxa oficial de l’Institut Cartogràfic de Catalunya on podreu comprovar les dades oficials i correctes.

senyal-roca-den-pla
Senyal geodèsic Roca d’en Pla, Arbúcies (Selva)