Tres radioaficionats d’Osona declarats persones non grates

Aquest missatge SMS ha estat enviat pel radioaficionat EA3H** el dia 17 de maig de 2016 i dirigit a EA3FHP insultant-lo i amenaçant-lo. No és la primera vegada que aquest “bon” radioaficionat ens envia gran quantitat de missatges de Telegram, WhatsApp, correus electrònics i SMS criticant, insultant, amenaçant i fent afirmacions falses. No entenem el lamentable comportament d’aquest senyor, potser té una obsessió malaltissa cap a EA3FHP. Davant d’aquesta inadmissible i deplorable actitud, demanen a aquest senyor i als components del seu grup que ens ignori totalment i deixi d’enviar-nos missatges.

Per aquest motiu, declarem persones non grates a EA3H**, EA3R* i EA3G** i a tots els components del grup anomenat E**** P*** per la seva falta total d’esportivitat, diàleg, companyonia, pel seu mal comportament davant de tot el col·lectiu de radioaficionats i trenquem les relacions definitivament. Tema tancat definitivament.