Te’n recordes? Trobada de radioaficionats a l’ermita de Sant Marc

Fa 35 anys. Te’n recordes?

Trobada de radioaficionats a l’ermita de Sant Marc, Calldetenes (Osona) l’any 1982. En aquella època s’hi feien trobades setmanals en aquesta ermita, quasi tots els radioaficionats emetien a la banda de 27 Mhz. i la majoria encara no tenia llicència de radioaficionat. A la fotografia podem veure les estacions “F16”, “FELIÇ MADAME”, “RECANVI”, “TS2” i “CHARLIE B3” entre d’altres que no podem identificar. A Osona i el Ripollès el cens de radioaficionats de CB-27, una banda que encara no estava legalitzada, era molt elevat i es feien moltes activitats, trobades, caceres de guilla i a qualsevol hora del dia i de la setmana hi havia estacions al canal 14 AM a 27.125 MHz.

radioaficionats_1982-2

radioaficionats_1982-1
Trobada de radioaficionats a Sant Marc l’any 1982