Es necessita coordinador del diploma EAFF Flora i Fauna

Informació d’EA3HKY publicada al web EAFF-Flora i Fauna

Us informem que, EA3HKY (Casiano) i EA8CER (Fran), els dos coordinadors del programa EAFF, han posat el seu càrrec a disposició dels dirigents de WWFF. S’obre així un període de temps en el qual, si algú està disposat a seguir amb el programa EAFF, ens ho pot comunicar a info@mikedeltavictor.com o bé preferiblement als dirigents de WWFF.

En cas que ningú no estigui disposat a prendre les regnes del programa EAFF, tant EA3HKY com EA8CER cessaran en les seves funcions el dia 27 de juny del 2017, data que es compliran dos anys des de la posada en marxa d’aquesta nova etapa del diploma EAFF.

En cas que algú es faci càrrec del diploma EAFF, l’associació Mike Delta Víctor DX Group garanteix el suport logístic durant un mes perquè el nou coordinador pugui crear un nou web, també se li proporcionaran els mapes, la llista de referències, l’historial d’activitats aprovades, anul·lades i falses i per descomptat la llista de diplomes atorgats amb la relació de tipus, indicatiu, nom, data i número de sèrie. En el cas que ningú no es faci càrrec del programa EAFF, Mike Delta Víctor DX Group deixarà de donar suport logístic al diploma EAFF el dia 27 de juny de 2017.

eaff-info