“Radio Vich” augmenta la potència l’any 1975

“Miles de hogares nos reciben cada día. Nuestra voz y nuestro sonido cubren la Plana. Cruzan el Cabrerès hasta la Garrotxa. Se extienden por el Ripollès. Salvan de un salto la Selva y se abren en abanico desde el Lluçanès hasta las playas de la Costa Brava. Radio Vich, un gran recurso publicitario a su alcance.” – (Locutor: Alex Bruguera)

Falca de Ràdio Vic de l’any 1975 quan va incorporar 1 KW. de potència. La freqüència era 91,2 FM. L’any 1976 va incorporar el so estereofònic i va canviar a la freqüència de 90,3 FM.

El dial de l’FM era un desert. En aquella època era l’única emissora d’FM que hi havia a Osona i les comarques veïnes com el Ripollès, Cerdanya, Berguedà, Selva i Vallès Oriental. Només hi havia Ràdio Olot EAM-28 a la Garrotxa. Des d’Osona pràcticament només es podia sintonitzar Ràdio Vic EAM-26, ja que les emissores de Barcelona no arribaven.

Ràdio Vic - Ramon Bellafont
Ramon Bellafont, director i propietari de Ràdio Vic (1971-1987)