Els radioaficionats donem tot el nostre suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau

 

El 6F els radioaficionats catalans serem al costat de les nostres institucions defensant la democràcia. #LoveDemocracy
Els radioaficionats donem tot el nostre suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. Si!, parlem en nom de tot el col·lectiu de radioaficionats encara que això molesti alguns. No és qüestió d’idees o d’opinions, és qüestió de democràcia i de llibertat. El que està passant no es pot admetre.

Dedicatòria. Aquest tuit va dedicat, amb molta estimació, als radioaficionats de Catalunya i en especial als d’Osona, que no volen donar suport a l’expresident de la Generalitat Artur Mas, l’exvicepresidenta del govern Joana Ortega i l’exconsellera d’Ensenyament Irene Rigau que seran jutjats el dilluns, 6 de febrer, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, acusats de desobediència i prevaricació administrativa per haver organitzat el procés participatiu del 9 de novembre de 2014, en què van participar més de 2,3 milions de ciutadans.

(Avís legal: L’Ordre IET/1311/2013, de 9 de juliol, pel que s’aprova el reglament d’ús del domini públic radioelèctric per radioaficionats (BOE núm. 166, de 12.07.2013), no prohibeix en cap cas als radioaficionats utilitzar la ràdio per a realitzar activitats polítiques i/o fer-ne publicitat.)