La senyera de Catalunya prohibida al cercador de radioaficionats

La pàgina web anomenada qrz.com és un cercador que permet cercar els indicatius de radioaficionat on es mostren les dades personals del titular de la llicència de radioaficionat, nom, cognoms, adreça, biografia, fotografies, vídeos, etc. i també la bandera de l’estat on pertany la citada llicència de radioaficionat.

L’any 2003 el radioaficionat EA3FHP va demanar al propietari del web, el Sr. Fred Lloyd (AA7BQ) que inclogués Catalunya a la llista de països i també la senyera oficial de Catalunya. La senyera i el país, Catalunya, va ser inclòs a la llista i d’aquesta forma els radioaficionats catalans podien substituir la bandera de l’estat espanyol per la senyera catalana.

Això només va durar 7 anys. L’any 2010 molts radioaficionats espanyols escrivien i feien una forta pressió al fòrum del qrz.com per demanar que la senyera catalana i Catalunya fossin eliminades. El propietari del web americà, Fred Lloyd, va accedir a les peticions il·lícites dels radioaficionats espanyols i finalment la senyera i Catalunya van ser eliminades i prohibides del web fins a tal punt que, actualment, hi ha una vigilància constant i si algun radioaficionat inclou la senyera oficial de Catalunya o una senyera estelada és esborrada immediatament.

En aquells moments els radioaficionats catalans no van voler reaccionar davant d’aquest greu atac contra Catalunya i la conseqüència és que, en l’actualitat, la senyera oficial i la paraula Catalunya estan prohibides en aquest cercador. A causa d’aquest fet vam declarar Fred Lloyd, (AA7BQ) persona no grata.

Volem convidar a tots els radioaficionats catalans que es donin de baixa definitivament d’aquest cercador que el podem qualificar d’antidemocràtic.

AA7BQ i EA4ZK declarats persones no grates
EA4ZK obliga a retirar la senyera estelada del cercador de radioaficionats qrz.com
QRZ.com continua esborrant la senyera catalana
El propietari del qrz.com decideix eliminar totes les senyeres de Catalunya
El cercador de radioaficionats qrz.com és més nacionalista espanyol que mai

Des del 2003 al 2010 els radioaficionats catalans podien mostrar la seva senyera i el seu país.