Diplomes de Catalunya

 

El passat mes de gener, l’associació de radioaficionats Mike Delta Victor DX Group de Mollet del Vallès va crear el diploma ENCAT (Espais Naturals de Catalunya). El diploma està tenint molt d’èxit de participació entre els radioaficionats, ja que permet passar un bon dia de ràdio a la natura i gaudir dels espais naturals de la geografia catalana d’una gran bellesa. Actualment, aquest és l’únic diploma català que existeix.

A Catalunya hi ha una llista molt llarga d’associacions de radioaficionats, entre elles, Unió de Radioaficionats de Catalunya (URCAT), Associació de Radioaficionats de Catalunya (ARCAT), per posar dos exemples.

Davant l’existència de tantes associacions catalanes, alguns radioaficionats han tingut la idea proposar a alguna d’aquestes entitats la creació nous diplomes i ens han fet arribar aquesta llista que creiem molt interessant i viable:

  • Diploma Senyals Geodèsics de Catalunya (DSGC)
  • Diploma Ermites de Catalunya (DEC)
  • Diploma Castells de Catalunya (DCC)
  • Diploma Monuments i Vestigis de Catalunya (DMVC)
  • Diploma Estacions de Ferrocarril de Catalunya (DEFC)
  • Diploma Municipis de Catalunya (DMC)
  • Diploma Comarques de Catalunya (DCCC)
  • Diploma Vegueries de Catalunya (DVC)

Aquesta proposta es podria ampliar o modificar amb noves o millors idees. Qui s’hi apunta? (Formulari de contacte)