25è aniversari de Mike Delta Victor DX Group

 

El dia 15 de novembre de 1992 se signa l’acta fundacional de Mike Delta Victor DX Group. Per tant aquest dia neix la nostra associació.

El nom de la nostra associació ve donat per les sigles de la ciutat que ens acull, Mollet del Vallès i la seva funció és practicar i difondre l’afició a la ràdio tant en les bandes de radioaficionat com en CB-27, per a això se’ns va atorgar en el seu moment l’indicatiu EA3RKM per operar en bandes de radioaficionat i l’indicatiu ECB85TMU per operar a la banda de CB-27.

Per tant estem d’enhorabona perquè complir 25 anys és una fita que no se celebra cada dia, sabem la importància de l’esdeveniment i per això hem sol·licitat l’indicatiu especial AM3MDV amb el qual estarem actius des del dia 20 fins al 26 de novembre de 2017.

Per tal que tots els participants tinguin un bon record de l’activitat hem fet un diploma commemoratiu d’aquest 25è aniversari, existiran 3 categories de diploma en funció dels contactes realitzats i els diplomes podran descarregar-se automàticament en format pdf.