El responsable de la base de dades del sistema DMR es nega a incloure Catalunya a llista d’usuaris registrats

DL5DI (Hans) responsable i propietari de la base de dades mundial del sistema DMR (Digital Mobile radio) es nega rotundament a incloure Catalunya a la llista d’usuaris registrats en aquest sistema i afirma que “Catalunya no és un país, sinó una regió d’Espanya”. Hem enviat molts correus electrònics intentant convèncer aquest radioaficionat que les dades personals no són de la seva propietat i que cada radioaficionat té dret a posar el país que desitgi. Davant d’aquesta negativa i falta de sensibilitat envers Catalunya, convidem a tots els radioaficionats catalans a donar-se de baixa de la base de dades d’aquest sistema.

Tenim dret a que les nostres dades apareguin d’aquesta forma.