Elimina tots els anuncis amb AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate està dissenyat per a eliminar tots els anuncis de les pàgines web i centrar la vostra atenció en el contingut que desitgeu. Característiques:

– Elimina tots els anuncis
– Bloca el programari maliciós i el seguiment
– Millora el rendiment del navegador
– No hi ha anuncis “acceptables” ni llocs web ni anuncis a la llista blanca

AdBlocker Ultimate és una extensió gratuïta que bloca anuncis i dominis maliciosos que difonen programari maliciós i inhabilita el seguiment. S’han inclòs alguns filtres que ofereixen una protecció contra anuncis molestos, cridaners, anuncis de YouTube, etc. A diferència d’altres bloquejadors, no hi ha una llista blanca per a llocs web, anunciants o xarxes publicitàries per mostrar-vos anuncis no desitjats. Blocar els anuncis accelerarà la velocitat de càrrega del vostre lloc web, disminuirà la CPU i l’ús de la memòria. AdBlocker Ultimate està disponible per al Firefox i altres navegadors.