Radioaficionats catalans “enamorats” de la URE

Opinió d’EB3TC (Xavi) publicada avui en un grup de facebook sobre una associació de radioaficionats que sempre ha mostrat menyspreu a Catalunya, la llengua catalana i ha permès greus insults contra els radioaficionats catalans en el seu fòrum. En Xavi és un dels pocs radioaficionats que pensa com nosaltres sobre la URE. No entenem per què molts radioaficionats catalans estan “enamorats” i “adoren” aquesta associació, encara continuen sent-ne socis i s’entesten a no donar suport a les associacions catalanes i a totes les coses de casa nostra. Ja hem repetit moltes vegades que el col·lectiu de radioaficionats catalans és molt espanyolista i té molta catalanofòbia. Quina vergonya!

Publicat el 31 de maig de 2014
Prohibir, censurar, silenciar, ocultar, imposar, menysprear, maltractar, esborrar…

Això és el que s’aplica al fòrum de la URE quan es publica una cosa tan democràtica i inofensiva com és la notícia de la fundació de l’assemblea sectorial Radioaficionats per la Independència. L’estació EA3FFE (Marià), després d’haver publicat aquesta notícia relativa al món dels radioaficionats, ha rebut aquest lamentable missatge per part de la junta directiva de la URE.

Buenos días.
Le indicamos que hemos eliminado los post publicados por usted en el foro de la URE apartado de Miscelánea en base a que no cumplen con las normas del foro.

Su mensaje no es una noticia de radioafición sin más si no que de fondo trae añadida una reivindicación política intolerable en nuestro foro. No tenemos nada en contra de la citada reivindicación, cada uno es libre de reivindicar lo que le parezca oportuno, pero no utilizando el foro de URE para ello y por tanto no vamos a consentir ninguna “noticia” relativa a este asunto.

Simplemente es de sentido común, norma décima, que cualquier cuestión relativa a este tema el resto de socios lo sienten como una provocación y solo hay que recordar ejemplos anteriores.
Esperamos lo comprenda, advirtiéndole que si persiste en su actitud tendremos que tomar otro tipo de medidas.

73, Junta Directiva URE

Condemnen aquestes pràctiques per part de la URE totalment antidemocràtiques i inadmissibles, ja que van en contra de la llibertat d’expressió, de pensament i de la democràcia. És molt lamentable i trist haver de suportar aquests atacs frontals contra Catalunya i els radioaficionats catalans.