La pàgina web MeteOsona continua sense el domini .cat

MeteOsona.cat és una pàgina web dedicada a la meteorologia creada l’any 2016 on diverses estacions d’Osona hi pugen les dades meteorològiques les 24 hores del dia. Hi col·laboren diversos ajuntaments i cases comercials d’Osona. És d’un format semblant a Meteoclimatic o CatalunyaMeteoInfo

Des de principis del mes d’octubre de 2018, aquest web ha abandonat el domini .cat substituint-lo per MeteOsona.com

Aquesta decisió és totalment injustificada i desencertada. Potser els senyors de MeteoOsona estan mal assessorats o no volen tenir el domini propi de Catalunya. No sabem què pensar. No hi ha cap motiu, ni tècnic, ni cap altre, per haver pres aquesta decisió. Els convidem a rectificar i a retornar al domini .cat

Si no saben com arreglar-ho, poden dirigir-se a qualsevol empresa de disseny web (a Osona n’hi ha moltes) on els solucionaran aquest problema.