Mike Delta Victor DX Group és l’única associació que impulsa diplomes catalans

L’associació de Mollet del Vallès, Mike Delta Victor DX Group (MDV), és l’única associació de radioaficionats que crea i gestiona diplomes de radioaficionat amb constància, qualitat i en català.

Mike Delta Victor DX Group acaba de complir 27 anys de la seva fundació com a associació i està molt activa cada dia promocionant l’afició a la ràdio (radioaficionats i CB-27) i realitzant moltes activitats, per citar-ne algunes, la Festa Major de Mollet del Vallès, World Roller Games, Dia Mundial de la Síndrome de Down, Dia Internacional de Persones amb Discapacitat, Dia Mundial Contra el Càncer, Mollet del Vallès Ciutat Europea de l’Esport 2017, entre moltes altres. Tot això és una realitat gràcies a les quotes dels socis que permeten mantenir totes les pàgines web, tant les dels diplomes permanents i esdeveniments especials com la pàgina principal del grup.

El 27 de juny de 2015, Mike Delta Victor DX Group va començar a gestionar el diploma EAFF (Flora & Fauna) integrat en el programa mundial WWFF (World Wide Flora & Fauna). El diploma era en castellà amb referències dels espais naturals de tot l’estat espanyol.

El 14 gener de 2017 crea el diploma ENCAT (Espais Naturals de Catalunya) i abandona la gestió de l’EAFF (Flora & Fauna)

EA3HKY i EA3HLM, membres del grup, continuen madurant idees noves i el 12 d’octubre de 2017 posen en marxa el diploma COMCAT (Comarques de Catalunya) en el qual hi va col·laborar EA3FHP.

El 23 de setembre de 2019 crea el diploma LOCAT (Locators de Catalunya)

Mike Delta Victor DX Group, titular dels indicatius EA3RKM i ECB85TMU, desitja que el grup estigui sempre actiu i per això necessita la col·laboració de tots els socis, aportant idees o enviant qualsevol informació que pugui ser interessant per a tothom. A grans trets això és Mike Delta Víctor DX Group, un grup de persones amb un denominador comú, l’afició per la ràdio. Esperem que després de llegir aquestes línies t’animis a fer-te’n soci.

(Informació i logotips extrets de Mike Delta Victor DX Group)