Els radioaficionats assistiran a l’acte del Consell per la República Catalana a Perpinyà

Els radioaficionats seran presents a l’acte organitzat pel Consell per la República Catalana a Perpinyà, Rosselló (Catalunya del Nord) avui 29 de febrer de 2020. També hi assistiran els radioaficionats promotors de la campanya “The next DXCC entity, Catalonia”, campanya que reivindica a l’American Radio Relay League (ARRL) que inclogui Catalunya a la llista de països del diploma DXCC.

El radioenllaç de Taurinyà (Conflent) transmetrà aquest cap de setmana només la conferència d’echolink RADIOCAT. Està situat al locator JN12FN al peu del Canigó a la freqüència de 145.287,5 (88,5 Hz). Emet amb 10 watts de potència, antena omnidireccional i a 600 m d’altitud sobre el nivell del mar. L’indicatiu transmès cada 4 minuts és F4VTG-L. S’hi pot accedir des de Perpinyà però amb dificultat.