Te’n recordes? Gravació de vídeo històrica amb el desconegut sistema VCR

Informació publicada al web de KIT SERVEI TÈCNIC
Reparació d’aparells electrònics. Carrer del Pont, 38 – 08560 Manlleu (Osona)
Tels. 671 131 881 (WhatsApp)93 851 03 86 – kitservei@mailcat.cat

Gravació de vídeo històrica de TVE1 de finals dels anys setanta amb el desconegut sistema VCR, anterior als sistemes VHS, Vídeo 2000 i Beta. Feta amb un dels primers gravadors de vídeo domèstic que varen existir (Philips N1702) i que molt poca gent en disposava.

Sorprèn per la qualitat tant de la imatge com de l’àudio malgrat la tecnologia de l’època i tractar-se d’un aparell totalment analògic de més de quaranta anys d’antiguitat. Tant aquest com l’anterior model (N1501) el gir del drum (capçals de vídeo) l’acciona un motor amb corretja de goma.