La revista de radioaficionats “Selvamar Noticias” margina el català

Selvamar Noticias és una revista de radioaficionats feta a Catalunya en castellà per l’associació Amics de la Ràdio Selvamar que margina flagrantment el català. Això és inadmissible i incomprensible. Totes les publicacions d’Amics de la Ràdio Selvamar, (associació de l’àmbit del Maresme i la Selva) pàgina web, vídeos, revista, Twitter, Facebook, etc. són exclusivament en castellà.

Tampoc no és normal que les associacions, federacions i radioaficionats catalans estiguin en silenci i no facin cap queixa al respecte. En el col·lectiu de radioaficionats ningú no fa res a favor de la llengua catalana, pròpia i oficial de Catalunya.

Això ho diem amb tot el respecte del món als redactors i col·laboradors de la revista, però insistim, la situació del català és tant greu que l’hem de protegir urgentment. El català està en situació d’emergència, només l’utilitza habitualment el 37% de la població i no ens podem permetre aquesta revista en castellà. No valen les excuses típiques que se solen dir: “en castellà arribem a molta més gent”.

Convidem a l’associació Amics de la Ràdio Selvamar a rectificar aquest greu error i a fer la revista, vídeos i totes les seves publicacions íntegrament en català.